Om bloggen

Det här är bloggen som kommer att ta fiskandet till nya höjder!

Välkommen in hit till mig, Erik, som har ett passionerat intresse för allt som har med fiskar och fisket att göra. Bloggen kommer att handla om det mesta du kan tänka dig när det kommer till fisket, hög och lågt, det spelar ingen som helst roll när det gäller mig. Jag kommer att beröra det allra mesta här på min nystartade blogg. Det betyder att det eventuellt kan uppfattas som ganska hoppigt i texten, men om ni på något sätt delar mitt intresse för fiske så kommer det mesta fortfarande att vara av intresse för er.

Mitt stora intresse för fiske började när jag var mycket liten. Det var min morfar som var den avgörande personen när det gällde fiskandet. Han har flera år bakom sig, både som sportfiskare och yrkesfiskare, så kunskapen som fanns att hämta där var stor och jag sög i mig som en svamp som liten parvel. Det var lätt att lära sig av morfar, han var en riktig pedagog och hade han inte varit så intresserad av fisket så skulle han bli en alldeles utmärkt lärare eller instruktör i egentligen vad som helst. Själva utlärningstekniken satte sig direkt på mig och jag var såld från första början.

Morfar var också med mig är jag fångade mina allra första fiskar. Jag var stolt som en tupp och morfar lika så, men han lärde mig att fisken och naturen ska man också respektera. Det är en sak att fiska för att överleva, en helt annan att göra det för nöjes skull så det var många visdomar som min morfar lärde mig under de många år som vi fiskade innan han gick bort för snart sex år sedan.

Men bloggen kommer faktiskt inte enbart att handla om fiskandet. Alldeles nyligen har jag och min fru köpt oss ett nytt hus, ett hus som är i behov av både renovering och ny inredning då vi flyttar från något mindre till något betydligt större. Följer ni min blogg kommer ni också att kunna följa vår resa mot vårt drömboende.