Nytt hus – nya behov

Det är intressant hur behov kan förändras på ett dramatiskt sätt. Det som vi tidigare var vana vid och hade behov av är sådant som idag tycks vara helt onödiga och konstiga. Det är stor skillnad på att bo i lägenhet central och samtidigt bo i hus lantligt, och det senare medför många gånger att man har ett större behov av fler saker som kan hjälpa en med det som behövs göras med hus och gård. Något som jag mer och mer har börjat inse är att vi kommer att behöva ha en traktor, förr eller senare.

Den starka hjälpredan

En traktor behöver ju inte vara exklusivt för bönder. Det är en stark maskin som många gånger kan erbjuda tjänster som vilken husägare som helst behöver, allt från att flytta på träd som fallit ned eller kanske skotta snö. Det finns många saker en traktor kan göra för oss, och de anledningar som jag redan tagit upp är några av de som jag kommer behöva hjälp med. Det är knappast så att min Audi kan göra det åt mig. Jag håller koll på vad sin finns på traktormarknaden, och speciellt kollar jag på lite mindre sidor som jag ge bra priser. Jag har hittat en sida som jag gärna tipsar om med bra traktorer från bra människor, Rackstad, du kan se dom här!

traktor-vinter

Problemet är dock att traktorer som ska tjäna mina syften kostar ganska mycket, men då är det tur att vi fick väldigt bra betalt för vår lägenhet när vi sålde den. Det betyder helt enkelt att jag har råd att köpa en av de där större traktorerna, utan att behöva ta lån. Det lär nog bli så att jag också kommer göra det, det gäller bara att hitta precis rätt först.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *