Lite tankar kring flytten

Som många av er vet så har vi ganska nyligen flyttat till ett hus från en lite mindre lägenhet i Stockholm. Det är en ganska bra position att befinna sig i just nu, att ha en bostad som man äger i Stockholm, som man dessutom kan tänka sig att sälja. Bostadspriserna har ju verkligen skjutit i höjden, och man får verkligen mycket pengar för få kvadrat i dagens läge. Det var med andra ord inga problem med att komma fram till att vi skulle sälja, både för ekonomin och för lugnet i att hitta ett hus i en mer avskild del av världen.

En fantastisk mäklare
svenska mäklarhusetVi valde att ta hjälp av en fastighetsmäklare i Stockholm när vi skulle sälja, helt enkelt för att vi inte orkade med att lösa alla detaljer kring försäljningen. Dock får man komma ihåg att mäklarna tar sina arvoden, men med tanke på den enormt bra service vi fick så var det verkligen värt det. Dessutom är jag helst säker på att det tack vare mäklaren var så att lägenheten såldes för mer, och det har ju i så fall faktiskt betalat sig själv.

Vi kan faktiskt inte vara mer nöjda med hjälpen vi fick. Den var proffsig och noggrann och fastighetsmäklaren höll oss hela tiden uppdaterade i varje liten del av lägenhetsförsäljningen. Det är sådana saker som man uppskattar, när mäklaren nästan personligen investerar sig själv i en försäljning för att försäkra oss om att vi får den bästa tänkbara servicen. Med andra ord var försäljningen en solskenshistoria, och mäklaren hittade dessutom några köpare som vi kom väldigt bra överens med. Hoppas att de kommer att trivas i sitt nya boende, för det gör vi verkligen i vårt nya, även om det behöver sina renoveringar. Men det har vi råd med nu när försäljningen gick så bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *