En lycka kommer sällan ensam

Jag vet att det är en hel del tjat om renoveringar, inredning och sådant just nu, men för tillfället så är vi i lite av en härlig nerförsbacke när det gäller utsmyckningen av vårt hus. Det har tagit ett tag innan vi kom igång, som ni vet, men nu är vi i full gång och denna medvind som vi har ska vi göra det bästa vi kan med. Det är därför som våra kvällar numera spenderas framför dator och mobiler där vi tittar på inredning som skulle kunna göra vårt hem bättre. Det har blivit lite av ett stort gemensamt intresse, som faktiskt har fört oss närmare varandra, och det är något som vi båda upptäckt att vi saknat. Det betyder att vi inte enbart håller på att bygga vårt hem finare och som vi vill ha det, vi gör också en bra och viktig insats för vårt förhållande.

Enkelheten i att handla online

Jag tänkte bara ägna en tanke, eller kanske snarare en hyllning, till shoppingen online. Om vi skulle spola tillbaka bandet tio år så kunde ni få se en ganska uttråkad och grinig gubbe som tillsammans med sin exalterade fru vandrade på affärer hit eller dit.  Jag har aldrig varit speciellt intresserad av att gå runt i affärer, och det är min hustrus stora olycka, för hon får aldrig riktigt chansen att spendera så mycket tid som hon hade velat i affärer. Men när det kommer till att handla online så är saker och ting annorlunda. Jag gillar det, hon gillar det, och på många sätt så är det den perfekta mötespunkten för oss båda. Jag behöver inte springa i affärer och hon får shoppa hur mycket hon vill. Så det är inte så konstigt att det här har blivit en grej där vi förenas, och för det är jag tacksam.

Det senaste som vi har inhandlat är tavlor. Vi har aldrig varit speciellt stora konstkännare, men har ändå gillat att ha något på väggarna, så tavlor som gjorts i större exemplar, enbart för att vara stiliga och fina i inredningen, är sådana tavlor som vi intresserar oss för. Att ha tavlor från kända konstnärer bara för att det är tavlor som aktas som konst känns mest konstigt för oss. Vi vill ha sådant som vi tycker är vackert på våra väggar och av den anledningen hamnade vi på http://www.chilli.se. De har riktigt mycket fina tavlor som passar precis enligt det tema som vi har tänkt oss, så gissa om vi har suttit och klickat hem en massa fina tavlor nu under helgen. Är ni själva sugna på liknande tavlor så tycker jag absolut att ni ska kolla upp chilli, som också har mycket mer än enbart tavlor. Men det är ju, som de brukar säga, en annan historia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *