Dags att komma i form

PWO

PWO.

En sak med att bli äldre är att man upptäcker att man inte längre är lika pigg som när man var en pigg och osnuten pojkvasker. Det är en inte helt trevlig upptäckt, men en upptäckt lika väl. Man kan reagera på detta på två olika sätt: antingen ignorera eller bestämma sig för att göra någonting åt det. Själv har jag bestämt mig för det sistnämnda. Med andra ord: det är dags att börja träna lite mer på allvar. På så sätt kommer jag inte bara att kunna njuta av fler och längre fisketurer, utan även må bättre och förhoppningsvis också leva längre. Det ska dock erkännas att jag fortfarande är lite lat och letar genvägar, för att göra träningen så enkel och smärtfri som möjligt.

Problemet med att komma igång med att träna är bristen på energi; man är helt enkelt inte pigg nog att träna så mycket som man borde även fast kroppen i teorin borde klara det. För att råda bot på det har jag börjat kolla närmare på pwo kosttillskott hos både Svenskt kosttillskott och pwo.se. Pwo står för pre-workout, alltså ”innan träning”. Det finns lite olika varianter; dels sådana som är till för styrkebyggare och gör det lättare att bygga upp musklerna (inte vad jag är ute efter), och dels sådana som ger mer energi inför träningen, så att man känner sig piggare och orkar mer. Det är sådana jag tänkt mig att prova på. Informationen som finns är ingående, så det är bara att börja läsa på för att hitta det bästa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *