Badrummet behöver sig en rejäl omgång

badrumsoffaDet som är i allra störst behov av att renoveras är definitivt badrummet i vårt nyköpta hus. Som det ser ut nu så är det i princip fallfärdigt och byggdes på 80-talet, så det är mycket som kommer att behövas bytas ut. Turligt nog så fungerar både dusch och toalett så det kommer inte att innebära en total renovering av badrummet, men plastmattan som nu ligger på golvet är definitivt inte något som vi vill ha kvar, det samma gäller det mycket slitna kaklet som väggarna består av.

Anledningen till att vi köpte ett hus med ett så pass dåligt underhållet badrum var att vi visste att vi kunde göra om det, och mycket av arbetet kan vi göra själva. Vi har nämligen renoverat badrum tidigare, två gånger faktiskt i våra tidigare boenden och det här kommer inte att bli någon svårare uppgift för oss att lösa. Vi har alltså erfarenheten av hur det hela går till och vi har även en bra bild av hur vi vill att det hela ska se ut i slutändan, något som är enklare att få när man redan gjort det.

Badrummet kommer att bli helkaklat, något som vi alltid gillat. Dessutom tänker vi lägga extra mycket energi på detaljer eftersom att detta är det hus som vi kommer att spendera många av våra år i och då är det viktigt att det blir precis som vi vill ha det. Belysning är exempelvis en sådan sak som vi kommer att ge mycket tid och med tanke på att badrummet är så stort som det är så vet vi att det i slutändan kommer att bli riktigt bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *