Äntligen lite ordning

Det är ganska typiskt egentligen. Ibland känns det som att man sitter fast helt och hållet i livet, och det är ingenting som händer. Man kämpar, stretar och står på, men ändå går man lottlös ur det hela. Så ibland, så smäller det till. Det kommer en flodvåg av saker, några av dem är man skyldig till helt själv, medan andra grejer är mest sånt som händer. Jag menar inte att det här är något som är negativt, för ibland kan dessa vågor av händelser också vara positiva. Som när vi får ändan ur vagnen och ser till att fixa många av de smådelar som vi så länge gått och förhalat. Ett hus fixar sig inte själv, utan man måste göra något åt det. Och det har vi nu gjort, efter att ha suttit handlingsförlamade en längre period. Och jag kan säga det – det känns otroligt skönt!

Småsaker här och där

Faktum är att det var ganska enkla saker att ordna. Det handlade om lampor till de flesta av rummen, det var badrumsskåp och inredning till badrummet, och det vad också textiler och krimskrams till sovrummet. Det kanske inte låter som speciellt mycket, och helt ärligt så var det inte det heller. Det var enkelt, simpelt och snabbt ordnat, vilket får mig att fundera varför man inte har gjort det för ett halvår sedan. Men ibland fastnar man bara, frivilligt eller ofrivilligt och det är bara så det är. Nu är dessa saker i vilket fall ordnade och det ska bli skönt nu att få njuta av det hela när det är på plats. Det som är extra kul är också hur det märks på min och fruns relation till varandra. När sådana här proppar släpper så är vi allmänt gladare och mår bättre, skrattar mer och ler mot varandra. Ytterligare en sådan där vågeffekt.

Det som vi båda blev allra mest nöjda med var sovrummet. Det är ett rum som är viktigt för oss båda och vi vill att det ska kännas välkommet och mysigt. Därför har vi lagt ner oss mycket på det yttre i sovrummet, med stämningsfulla lampor och mysiga textiler. Det som vi insåg skulle bli viktigast, eftersom sängen är den centrala och stora delen i rummet, var överkastet. Vi fick leta länge innan vi hittade vårt överkast till vår dubbelsäng. Att det tog sin tid gör absolut ingenting med tanke på vad vi fick. Jag tror att vi letade igenom varenda butik online för att hitta det vi letade efter, och till slut hamnade vi på www.textilgallerian.se och då var lyckan gjord. Deras överkast hade verkligen allt – lågt pris, underbar kvalité och i vackra utföranden. Sängen blev verkligen den fina, centrala del i sovrummet som vi var ute efter.

bed-994242_640

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *